כאב בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/08/2014 | 19:22 | מאת: רועי

שלום דר כיומיים שלושה אני מרגיש כאב בירך החיצוני מעט נפוח וכשאני לוחץ שם כואב לי הייתי אצל אורטופד הוא רק העביר יד אמר שלדבריו אין כלום ושלח אותי לאולטראסאונד ובמקביל אמר לי לעשות גם מיפוי עצמות כל הגוף, היום עשיתי אולטראסאונד ללא ממצא פתולגי ואמרו שאולי זה העצב , השאלה שלי למה נשלחתי למיפוי עצמות ? כאשר הבדיקה היתה שטחית, כמו כן אני קלסטרופובי והאם ניתן לבצע מיפוי חצי גוף? כאשר חצי עליון בחוץ , אני גם סובל מכאבי גב תחתון עשיתי סיטי שנאמר שיש שינוים מבניים אודה לתשובתך ותודה מראש

לא ברור לי למה נשלחת למיפוי . מציע לשאול את הרופא ששלח אותך. לא ניתן לבצע חצי מיפוי.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי