נפיחות לאחר נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/08/2014 | 14:12 | מאת: אוה

שלום, לפני חודשיים נקעתי את הקרסול וטופלתי ע''י פיזיותרפיה. כיום טווח התנועה של הקרסול עדיין מוגבל מעט, ואני חשה כאב קל בעיקר בפעילות אירובית של ריצה, קפיצה או מתיחות. הבעיה היא, שהנפיחות בקרסול עדיין לא ירדה לחלוטין – הוא נפוח כשני ס''מ יותר מהקרסול הלא-פגוע. הנפיחות יורדת לאחר מנוחה, ועולה במהלך היום. לאחר כמה זמן הרגל חוזרת למימדיה הקודמים? האם ניתן להאיץ את הריפוי? תודה!

זמן הריפוי הסופי של נקע כולל חזרה לתפקוד מלא הוא כ 3 חדשים. אם מגמת השיפור נמשכת - טוב . אם אין מגמת שיפור או שיש החמרה- מציע לגשת לאורתופד לצורך הערכה חוזרת של המצב ושקילת ביצוע בדיקות דימות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי