סיטי עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

13/05/2014 | 14:02 | מאת: ליאת

L5-S1 : ספונדילוליזיס דו"צ וספונדילוליסטזיס קדמי קל של L5 ביחס ל- S1, הגורם היצרות של תעלות השורשים דו"צ. מה זה אומר? האם אני יכולה להמשיך בפעיליות ספורטיביות? מה דרך הטיפול במקרים כאלה? יש לציין שאני לאחר טיפול פיזותרפיה, כאבים תמדיים עם הקרנה תמידיית לישבן, רגל ימין ואגן. מעבר לכאבים הרגילים יש החמרה לאחר עמידה\ ישיבה ממושכת, בעת פעילות פיזית והרמת משקלים. ולעיתים נימול ברגל.

קיימים שינויים נווניים שחיקתיים בעמוד השדרה המתני. אלה גורמים לסבל אותו את מציינת. לצורך קביעת דרך הטיפול המתאימה נדרש מפגש מרפאתי עם אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי