תומך ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/04/2011 | 18:05 | מאת: אורי

שלום, לאחר ניתוח מיניסקוס מידיאלי בשתי הברכיים (לפני כ 13 שנה ) סובל מכאבים בהליכה. בצעתי הזרקות של חומצה הילוארונית ההזרקות הקלו מעט. שאלתי: מעוניין לרכוש תומך ברך המעביר עומסים מהאזור המידיאלי ללטארלי. ניסתי תומך כזה וללא ספק היפחית כאבים בהליכה. האם תומך כזה מוכר לך ואם כן על איזה יצרן מומלץ? תודה, אורי

אורי שלום. יש מספר מוצרים העונים להגדרה , מיצרנים שונים. אני מציע לבצע קודם הערכה הכוללת לפחות צילום ובדיקה ע"י אורתופד כדי להעריך אם ישנם שינויים נווניים בברך. אז מתקיימות מספר אופציות טיפוליות. שמרניות ונתוחיות. בינהן הזרקות, מדרסים המקילים את הלחץ המדיאלי. פזיותרפיה או מערכת אפוס.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי