שאלה לד"ר- כאב בכתף...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

19/06/2017 | 08:23 | מאת: שאלה לד"ר

שלום ד"ר אני בת 35, לא מעשנת, משקל - 50. בחודשיים האחרונים חשה כאבים באזור כתף שמאל. כאשר איני מבצעת פעולות אין כאב. הכאב מגיע בפעולות מסויימות. למשל הורדת חולצה כאשר יש להרים את היד למעלה. כאב לא קל. אציין שאיני מבצעת פעילות גופנית כלשהי מאומצת לכן זה לא נובע מפציעה. מה זה יכול להיות? דלקת? קרע בגיד? האם ניתן לדעת בבדיקת אולטרסאונד?

האפשרויות שהעלית אכן תיתכנה. . מציע לבצע צילום כתף, US כתף , ולגשת לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי