תוצאות צילומי רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/06/2017 | 19:16 | מאת: מרב

שלום רב, בצילומי רנטגן (כפות רגליים) , לפני כ 3 שנים, נמצא: עיוות גרמי בגלילים המרוחקים של אצבעות 5 M,SU/ עיוות בתנוחת מפרק MTP2 מימין ובמפרקים 5-DIP4 משמאל בצילומי ברכיים: שינויים OA קלים מימין . כיום, כאבים חזקים, נפיחות, קושי בתנועה, בהליכה וכו' בברכיים ובכפות הרגליים. בצילומי רנטגן (שבוע שעבר): לא נראו / נמצאו ממצאים כלל. מעבר לכך (תמוה..) שלא נמצא דבר, האם יתכן שהממצאים הקודמים חלפו? תודות רבות!

יש לעיין בצילומים הקודמים והנכחיים ולראות אם אכן היו קיימים שינויים קודם ואם קיימים עתה. שינויים ניווניים לא נעלמים בדרך כלל. מציע לגשת לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי