ניתוח בקרסול צד שמאל. בצד הפנימי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

09/06/2017 | 00:26 | מאת: אוסטאוטומיה

שלום עשיתי צילום cti בצד הפנימי של הקרסול יש לי בעיה שמראה שעצם נישחקת עם עצם ויש לי כאבים איומים צריכה לעבור ניתוח כך פרופסור. ניסקה אמר אשמח לקבל תגובות. אם זה מצליח אם מישהו טיפל לא על ידי ניתוח והחלים מה אפשר לעשות אשמח לקבל עוד הצעות של מומחים אני בת 60 ואומרים שנולדתי עם זה אז למה הכאבים היגיעו בגיל 60 תודה לעונים

החלטות על ניתוח לא מקבלים בפורום אינטרנטי. מציע לקבל חוות דעת שניה לאחר בדיקה ושיחה פנים אל פנים עם מומחה באורתופדיה העוסק בכף רגל.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי