שחיקת סחוס בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/05/2017 | 12:01 | מאת: הודיה

לאמא שלי, בת 57, יש שחיקת סחוס בכל הגוף. עקב זה יש לה כאבים בכל הגוף במיוחד בכף רגל. שותה ליריקה, רוקסט, מסוליט, כורכומין, מגה גלופלקס, פלאשטב. עושה פיזיוטרפיה. היתה בחמת גדר ששמענו שזה טוב. לא עוזר לכאבים והכאבים נמשכים. האם יש רופא מומחה לתחום הזה? האם יש משהו נוסף שיכול להקל? היינו אצל הרבה רופאים ואין פתרון.

מצב מורכב ולא פשוט. לצורך הערכה מחדש של מצבה מציע לפנות לאורתופד או לראומטולוג.

03/05/2017 | 10:45 | מאת: הודיה

היינו אצל רמטולוגים, אורתופדים ומרפאת כאב ברמבם ואין פתרונות... השאלה האם יש רופא מומחה דווקא בתחום הזה שאפשר להתייעץ איתו? תודה

במצב זה לא צריך לחפש פיתרונות , אלא טיפול תומך והקלה בסבל. אם יש מפרק הרוס - ניתן להחליפו בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי