כאבים חזקים אחרי כירופרקט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/02/2017 | 17:11 | מאת: אוהד

בן 37. לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לשחזור גלנואיד שרוסק (30%) בכתף שמאל. הניתוח היה מוצלח ולא נדרשו ברגים. מכיוון שהייתי עם מתלה חודשיים ונדרשתי להגבלת תנועה היו לי בנוסף לכאב המובן בכתף, כאבי צוואר וגב עליון ולכן בנוסף לפיזיותרפיה ניסיתי למצוא מטפלי כאב. הלכתי פעמיים לכירופרקט ובטיפול השני הוא משך לשני הצדדים את מרכז הגב שלי וחשתי כאב חזק וצעקתי. מאז נהיו לי כאבים במרכז הגב שלא היו קודם לכן וכבר חודש הם לא עוברים. אני משתמש בחשמל בעזרת מכשיר טנס והיום קניתי גליל פילאטיס קצר והכל עוזר אך הכאב עדיין קיים. הלכתי לאורטופד והוא אמר שבמידה ואני לא מרגיש נימול אז אין נזק לעצמות. ואני לא מרגיש נימול. בכל זאת כדאי ללכת שוב לאורטופד ולדרוש צילום או שהסיפור נשמע לכם ברמת השרירים / דלקת?

כדאי ללכת לאורתופד ולשאול בעצתו. לא צריך לדרוש שום דבר.

02/02/2017 | 07:48 | מאת: אוהד

ציינתי בשאלה שכבר הייתי אצל אורטופד והוא אמר שכל עוד אין נימול אין נזק לעצם. לכן שאלתי כאן מלחתחילה לגבי צורך לפנות לאורטופד שני והפעם להתעקש על צילום?

לפנות לאורתופד שני זה רעיון סביר. אני עדיין חושב שצריך לקבל עצות והנחיות ולא לבוא בדרישות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי