פנייה לצורך ייעוץ והכוונה רפואית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/01/2017 | 11:21 | מאת: ליאור

שלום, שמי ליאור, בן 31 מבאר שבע. אני פונה אליכם לצורך הכוונה עקב תאונת דרכים שגרמה לפגע בחוליות הגב התחתון L4 L5 S1. לאחר פגיעה בחוליות נגרם נזק לברך ימין (קרע במיניסקוס) שגרם לרדימות וחוסר תחושה. בעקבות הפגיעה בברך ימין נגרמה פגיעה בברך שמאל (בצקת עקב קרע חלקי ב mcl ). אובחנתי בהיפראלגזיה בגפיים תחתונות ופיברומיאלגיה. שאלתי היא כיצד אני אמור להתקדם מכאן? במה כדאי לטפל קודם ואילו טיפולים מומלץ לעשות?

מצב מורכב וסבוך יחסית. להערכתי תוכל לקבל הכוונה במפגש עם אורתופד מנוסה. פנים אל פנים. אשר יוכל לשמוע מה מפריע לך בכל אחת מהפגיעות, לבדוק אותך , לעיין בבדיקות הדימות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי