כאבים בגב מקרין לרגל שמאל בהריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

29/12/2016 | 19:16 | מאת: Andi

שלום אני בהריון בחודש שבעי יש לי כאבים בגב בתחתון שמקרין לרגל שמאל ואני לא יכולה ללכת בגלל הכאבים לפני חודש היגעתי לבית חולים בגלל אותם כאבים ולא יכולתי ללכת בכלל עד שנתנו לי חד פעמי תרמאל מאז הכאבים חוזרים לי יום יום אני לא יודעת מה לעשות יש לי כאבים נוראים אני בקושי יכולה לעבוד אני עובדת עם ילדים ותור לאוטופד יש לי בסוף ינואר . תודה מראש

מציע לנוח, לפנות לרופא המשפחה בקשר לטיפול נגד כאבים וחופשת מחלה, ולהגיע לאורתופד.

טסט

מנהל פורום אורתופדיה - כללי