ליפיטור - קלמדין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/06/2011 | 12:09 | מאת: דוידה

שלום למנהלי הפורום אני מקבלת ליפיטור 10 מ"ג המליצו לי לשתות קלמדין, במקום כדורי סידן.עד עתה , לקחתי סידן של אלטמן, שרושמים במפורש שלא חייבים לקחת לפני השינה. האם ניתן לקחת קלמדין וליפיטור? האם ניתן לקחת את שניהם לפני השינה יחד? הרוקח אמר לי לשתות אחר הצהרים את הקלמדין, האם אכן לא לשתות לפני השינה? תודה

ליפיטור - ערב קלמדין - מתי שבא לך אין התנגשות בינהם בהצלחה ד"ר ויינפאס רופא מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית