מעין קוצר נשימה בערב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

28/09/2013 | 20:36 | מאת: דרור

בזמן האחרון אני שם לב שקשה לי לנשום נשימות עמוקות בערב , אני מנסה אבל מיד רוצה להוציא ולא מצליח , הנשימות הן קצרות ורבות. כתינוק הייתה לי בעיה שכמדומני נקראת BREATH HOLDING התקפים שבהם הפסקתי לנשום , לכאורה זה עבר. אבל היום פשוט הנשימות לא עמוקות, כאילו אני אחרי ריצה

לרוב זה מאפיין התקפי חרדה/מצבי חרדה כדי לשלול מצב אחר אפשר שרופא יאזין ללב ולריאות + אקג צ חזה ותפקודי ריאות לפי הצורך יכול גם לנוסת כדור הרגעה ולראות איך זה משפיע על הנשימה - כטסט לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית