הרגשה רעה , בחילה , חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/09/2013 | 14:33 | מאת: דור

בזמן האחרון יש לי הרגשה רעה , בחילה , חוסר תיאבון , אני אוכל לחם במים , החוסר תיאבון בא לפני התחושות האחרות. אציין גם דברים אחרים ואולי יש קשר אל התחושות. היציאות שלי אינן מוצקות וגושיות אלא אינו נוזל ואינו מוצק(עיסה) , יש לי 2-3 יציאות כאלה ביום , ולאחרונה גם יש לי כאבים וגירודים בפי הטבעת.

אם מדובר בככה ימים - הכי סביר שמדובר בוירוס חולף אם זה נמשך זמן מה - לגשת לרופא - להשלא להבדק ולעשות בדיקות בהתאם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית