שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/09/2013 | 21:34 | מאת: שפי

שבוע טוב, במשך כשמונה - תשע דקות בדרכי לביתי לפתתי בידי מטריה כשהיא מקופלת וסגורה כלומר כמו לאחוזסבמוט קצר כמה דקות ברצף. כששבתי לביתי הנחתי את המטריה אך מאז אני מבחינה - במיוחד כשאני אוחזת בכלים - שכף היד רועדת. חלפו כבר למעלה משעתיים וחצי מאז אחזתי במטריה ועדיין אני מחינה ברעד. האם יתכן שזה קשור לאחיזה (אציין גם כי כשבאתי לביתי נתקפתי מתחח קל ממשהו שלא קשור לרעד אך כעת אני במתח מהרעד). עוד נתון: ואולי אני טועה אך דומני שאני חשה למעלה באזור השריר רגישות קלה מאוד אך אולי אני מדמיינת כבר... אודה על חוות דעתך.

אפשר לעשות בדיקה נוירולוגית פשוטה במרפאה לראות אם יש בעיה שדורשת המשך בירור מעמיק יותר או שאין צורך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית