נוזל טרום שפיכה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/09/2013 | 18:36 | מאת: אנונימי (די נואש)

שלום, קודם כל, אני חייב לציין שעשיתי חיפוש מקיף וארוך באינטרנט (בעברית ובאנגלית) ולא מצאתי כמעט שום דבר שיעזור לי (כמעט, אני אפרט) אז ככה: כל פעם שאני עם חברה שלי, מתנשק, מחבק, או אפילו מחזיק ידיים יוצא לי מהאיבר מין נוזל שקוף סמיך מעט ודביק (נוזל טרום שפיכה\טיפות אהבה\.. יש לזה המון שמות)... הבעיה היא שהנוזל בכמות כזאת שאחרי חצי שעה יש מספיק כדי לעבור את התחתונים והמכנסיים ולעשות כתם של רטיבות... אני מניח שאפשר להבין למה זאת בעיה רצינית... אני לא יכול אפילו ללכת לראות איתה סרט בקולנוע :( עברתי על האינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום על זה פרט לכמה דברים, אני אפרט אותם לא על מנת לקבל חוות דעת על ה"פתרונות" האלה: 1. אנטי-היסטמינים - היה כתוב שזה מפחית את הכמות, לקחתי במשך שלושה שבועות ולא השתנה שום דבר בצורה שאפשר להבחין. 2. קראתי על גלולות טבעיות של צמחים סיניים וכדומה שטוענים שעוזרים למלא בעיות, הן נקראות NF CURE CAPSULES, אני מניח שזה לא ממש יעזור... 3. בחיפושים נתקלתי בתגובה של בן אדם שאמר שהלך לרופאים רבים בגלל מקרה דומה ואף רופא לא מצא לו פתרון. הוא הלך ללמוד רפואה ומצא פתרון לבעיה שלו - תרופה אנטי-דיכאונית שהתופעות לוואי שלה מייבשות ריר (בין היתר של בלוטות קאופר). לתרופה קוראים imipramine ... לא יודע כמה זה רלוונטי אבל אני כותב מתוך הרגשה די נואשת... השאלה היא, איך אני יכול לטפל בבעיה? האם יש תרופה כלשהיא שתעזור? תודה רבה מראש!!!

קודם כל הפנה השאלה לפורום מתאים שזה פורום אורולוגיה אשר ניסונם בסוגיות אלו רב יותר מהידע שלי, התרופה שיכולה לעזור לך היא תרופאה אנטידכאונית כמו ציפרלקס ומה שציינת ב 3 גם בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית