כאבים ונפיחות בבית השחי - חוות דעת שנייה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/09/2013 | 11:27 | מאת: גילי

שלום, אני בן 33, בריא בדר"כ. יש לי כאבים עזים מאד ונפיחות בבית השחי כבר מספר ימים, יש אדמומיות באזור, הנפיחות היא בכמה מוקדים (2 בשחי ימין, 1 בשמאל) והיא יותר לרוחב בית השחי מאשר נקודתית (היא מין אליפטית), עושה רושם שה"טריגר" לכאבים היה שימוש בדאודרנט (לא חדש) לאחר אימון כושר, כמו כן, תופעת הנפיחות והכאב בבית השחי חוזרת ונשנית כבר מס' חודשים (להערכתי התחילה כתוצאה מקוצים שחדרו לי לכף היד אז) אך מעולם לא הייתה כל כך חריפה (הכאב כל כך עז לפעמים שאני מרגיש לא טוב במקומות אחרים בגוף: כאבי ראש, ביד, ברגל, קושי בלישון). רופאת המשפחה שבדקה אותי רשמה לי טיפול במשחה (טבעקוטן) ואנטיביוטיקה (אמוקסיקלב), מכיוון שאני לא שש להשתמש באנטיביוטיקה וחשתי חוסר ביטחון מצד הרופאה, אשמח לחוות דעת שנייה,תודה

אישית במצבים דומים מנסה טיפול של מחשה מקומית של אנטיביוטיקה כמו סינטומיצין/מופורוצין או אפלומיציןן ( משחה משולבת ) במשחה שקיבלת אין אנטיביוטיקה אם לא יעזור תוך כמה ימים תמיד תוכל לקחת גם בכדור כמו שהרופאה רשמה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית