מנסה לחבר סימפטומים למחלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/09/2013 | 17:47 | מאת: ליזה

שלום רב, לפני כחודשיים גילו שיש לי דלקת באגן. קיבלתי פלוקאנול, מטרוג'ל ולאחר כחודש דאלאצין. במקביל לאלו לקחתי מיקרוביוטיקה. לפני כשבוע, עלה לי החום ל38 ובאשפוז לא מצאו שיש קשר לדלקת באגן. החום הנמוך ממשיך ללוות אותי בכל ערב, יש חוסר תאבון (כחודש כבר וירדתי במשקל כ5 ק"ג), כאבי ראש (לא מגרנטיים) בליווי כאבים בעורף, חולשה גדולה וכאב שבא והולך בצד שמאל של בטן תחתונה. רופאת המשפחה שלחה לבדיקות דם שלא הראו על שום דבר חריג. האם לדעתך יכולות לנבוע התופעות מהאנטיב' למרות שסיימתי אותה לפני שבועיים? האם יכול להיות שיש לי מחלת הנשיקה? אם יש רעיונות אחרים לתופעות אשמח לשמוע. מקווה למצוא מדוע אני מרגישה ככה במהרה. תודה

יכול להיות קלוסטרידיום דיפיצילה - מגיע עם שלשול - סיבוך של אנטיביוטיקה בכלל נראה שצריך הערכה של רופא גסטרו בסיפור הזה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית