ירידת סוכר וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/06/2011 | 11:15 | מאת: דלינקו

בהמשך להודעתי הקודמת. רמת הסוכר בצום תקינה(90). ובכל זאת יש לי תחושה שיש מצבים שרמת הסוכר יורדת לי במצבים מסוימים של מאמץ גופני ואני מרגישה חולשה חזקה. האם יכולות להיות סיבות לכך למרות שהרמה הכללית תקינה. האם יכול להיות קשר לתפקודי לבלב?

סביר להניח שהחולשה שהינך מרגיש איננה ירידת סוכר ירידת סוכר אופיינית למקלבי תרופות סוכרת מסוגים מסויימים או במחלות אנדוקרינולוגיות מהנידרות ביותר לא נראה שזה מצבך איך אתה יכול לבדוק את זה? פשוט מאוד , ברגע שבו מרגיש את החולשה הזאת לבדוק סוכר דרך האצבע במכשיר גליקומטר, שקיים בין היתר בתחנות אחיות של קופות חולים או אצל מכר שלך עם סוכרת ואז תדע ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית