עילפון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/09/2013 | 20:24 | מאת: אביבה

לפני כשבוע הייתי מקוררת מאוד ובשלב מסוים חשתי בסחרחורת מאוד חזקה. אחרי כשעתיים שהסחרחורת נמשכה פתאום הרגשתי צריבה בעורף ובבתי השחי ולאחר כמה דקות התעלפתי. אחרי שהתעוררתי נעלמה הסחרחורת. לא היה לי חום. מאז אני חלשה ולא מצליחה להתאושש. ברצוני לציין שאני בת חמישים בריאה מאוד בדרך כלל ולא נוטלת תרופות. מאוד מסקרן אותי לדעת מה עברתי, למה זה קשור? מה יכל לגרום זה? התייעצתי עם רופא המשפחה שלי שטען שהוא לא מכיר את התופעה

כדאי לעשות אקו לב מבחן מאמץ הערכה נוירולוגית וטילט טסט ליתר ביטחון מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

10/09/2013 | 09:51 | מאת: אביבה

תודה רבה לך על תשובתך, אך עדיין אני לא מבינה את תחשת הצריבה שהרגשתי לפני שהתעלפתי. האם אתה יודע למה היא קשורה?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית