שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/09/2013 | 09:45 | מאת: שרית

שלום רב, אתמול ערכתי בדיקת סוכר בדם בשעה אחת וחצי בצהריים היה 104 אציין כי בשעה שמונה וחצי בבוקר שתיתי תה והרבה קפה עם סוכר ואכלתי מעדן שוקולד .. האם הערך תקין? כ"כ אחרי ארוחת צהריים שכללה תפוחי אדמה בשעתיים היה הסוכר 126 .. היום בבוקר היה 101 בערב שתיתי מיץ רימונים וחלב ואכלתי אגוזי מלך .. האם הערכים תקינים ?אודה לעזרתך..

נשמע שאין סוכרת ולכולם רצוי להמנע מסוכרים פשוטים ולאכול במקום פחמימות מורכבות מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית