חזרתי מחו"ל עם סחרחורת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/09/2013 | 07:38 | מאת: דנה

חזרתי אתמול מחו"ל (לונדון).. טיול קצר שלא אמור להשפיע.. ועלי לציין שאין זאת הפעם הראשונה שאני בלונדון.. אך מיום ראשון האחרון אני סובלת מסחרחורות ממש קשות כאבי ראש מוזרים, לחץ בעיניים ובחילות.. אני בחורה בסה"כ בריאה ברוך השם.. אך לעולם לא חזרתי אי פעם מטיול בחו"ל עם הרגשה כזאת.. אין איזה "פרה משוגעת" חדשה שמסתובבת שם???

לבדוק חום בדיקה גופנית בדיקות דם בסיסיות ונהיה חכמים יותר במטוס קל לחטוף וירוס מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית