שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

31/08/2013 | 17:01 | מאת: אביבש

שלום, אני בת 28. אני סובלת בימים האחרונים מתחושת חוסר נוחות בבטן, כאשר ישנם כאבים לעיתים בבטן התחתונה דקירות קלות באיזור הטבור ותחושת בחילה במיוחד לאחר ארוחה או שתיית מים, ואף מתעוררת לעיתים בלילה בתחושת בחילה וחוסר שקט בגוף. בנוסף לכל תחושת חוסר שקט במשך היום. בבדיקת מעבדה מיוחדת נמצא כי יש רמת קנדידה גבוהה במערכת עיכול, עשיתי אולטראסאונד בטן שהיה תקין לפני כחודש, עם ממצא אפשרי של ציסטה בשחלה, ובדיקות דם שהיו תקינות פרט לרמבוהיד פקטור. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

כדאי לבדוק גם בדיקות דם לתפקודי כבד , עמילאז, AP וכן בדיקת נשיפה לחיידק הליקובקטר פילורי לגבי הקנדידה - אם בדקת אז כדאי גם לטפל אני נותן לזה תזונה מותאמת + חיזוק בצמחי מרפא מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית