בעיה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/08/2013 | 17:45 | מאת: יורם

שלום רב הנני בן 65 בריא למעט כדורים ללחץ דם אחת לכמה חודשים יש לי תופעה של אודם בכפות הידיים אודם אודם כמו כוויה וקילוף העור הייתי מספר פעמים אצל רופא עור שלא ידע לאבחן גם שלח לבדיקות דם הכל תקין טוען שזה שפעת העןר היום שוב זה התחיל לי וגם התחיל לי בעקב האחורי של הרגל מה זה יכול להיות אודה לתשובה יש לציין שללפני חצי שנה שזה קרה הייתי אחרי התקררות ונזלת והפעם לא היתה לי התקררות אלא רק חולשה וגם אני אחרי שבועיים של טיפול שיניים ועקירת שיניים והשתלת שיניים שעוד לא הסתיימה כמו כן נתנו לי אנטביטיקה אוגמנטין 875 אבל זה הסתיים כבר לפני שבועיים

האפשרויות רבות ( חיידק , תגובה אוטואימונית, מחלה אוטואימונית ) ושייכות לתחום רופאי העור שלומדים 5 שנים את התחום , שיש בו פורום נפרד מממליץ לך להפנות לשם ששאלתך בהצלחה

25/08/2013 | 09:49 | מאת: אור

תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה אתר מחלות עור מאד איכותי

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית