כרס נפוחה לנשים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/08/2013 | 03:01 | מאת: מלאני

שלום אני מלאני בת 19, אני בחורה רזה יחסית אבל ישלי תופעה של כרס נפוחה מאוד, גילו לי צילאק לפני 5 שנים ואני שומרת על דיאטה נכונה ורואים זאת בבדיקות הדם. אך הכרס פשוט לא יורדת והיא נפוחה מאוד.. בבקשה תעזרו לי אני מודאגת. תודה ויום טוב

קודם כל לבדוק שאין מחלה סונר בטן צילום בטן בדיקה גופנית אם הכל בסדר זה כנראה פונקצינולי וגזים ואז אפשר לעזור בהתאם מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק ד"ר מיכאל ויינפאספתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

23/08/2013 | 16:13 | מאת: מלאני

איזה מחלה זו יכולה להיות?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית