חום נמוך במשך כשבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/08/2013 | 21:13 | מאת: דניאל

היי, לפני כשלושה שבועות הייתי חולה, היה לי חום, כאב גרון, נזלת ולאחר מכן התחילו גם שיעולים יבשים שנמשכו הרבה מאוד זמן, ביומיים האחרונים כמעט ונעלמו לחלוטין. אני מרגישה שעדיין בשעות הערב יש לי חום גבוה מהרגיל, בזמן האחרון יצא לי לבדוק וזה נע בין 37.1 - 37.3. בנוסף בשבוע האחרון אני מרגישה גם עייפות במהלך כל שעות היום (ואני ישנה טוב בלילה) אני יודעת שזה לא נחשב חום אבל זה נמשך כבר הרבה זמן, השאלה האם צריך ללכת לבדוק את העניין או שלא.

לעניות דעתי - לא מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית