בחילות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/08/2013 | 16:56 | מאת: or

שלום רב, בת 37 בריאה בד"כ. לפני כשבוע וחצי עשיתי שתלים ב-2 שיניים. יומיים למחרת התחלתי להרגיש כאבי ראש ובחילות. נטלתי בימים הראשונים אנטיביוטיקה (שאני נוטלת במקרי דלקת) משככי כאבים. אבל מאז הבחילות לא חלפו, מלוות בכאבי ראש, שיהוקים, גרפסים, עצירות (שיש זה מלווה בריח) וסומק בלחיים. רופא השיניים ציין כי זה לא קשור לשתל. בנוסף אני בתקופה קצת לחוצה ומתוחה... האם זה משהו חמור? תודה רבה

אולי לא קשור לשתל אבל כן לסטרס שמסביבו לא נשמע מדאיג ותמיד יכולה להבדק ולעשות בדיקות מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית