איבוד טעם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/08/2013 | 12:11 | מאת: טל

שלום, מזה כשלושה חודשים סבי סובל מאובדן טעם וריח בצורה מוחלטת. במהלך זמן זה סבי עבר בדיקות נוירולוגיות שנמצאו תקינות וכן בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שנמצאה תקינה אף היא. דבר זה משפיע על איכות חייו משמעותית והוא סובל מירידה במשקל. אנא עזרו לי במציאת פתרון אפשרי.

כדאי גם הערכה דנטלית אולי דלקת באזור החניכיים שגורמת לזה עקרונית הכיוון הוא באמת בירור אאג ונוירולוגיה כפי שעשיתם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית