חרדת טיסה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/08/2013 | 13:09 | מאת: גל

בת 30 עם תת פעילות של בלוטת התריס ונוטלת בשל כך יוטירוקס.סובלת מחרדת טיסה ונאלצת לטוס בקרוב לארהב.לקחתי לפני ניתוח ווליום וזה הרגיע אותי.אני יכולה לקחת לפני הטיסה ווליום?כמה מיליגרם ובאיזה מינון?האם זה גם ירדים אותי?כל כמה שעות אני יכולה לקחת כדור? יש לך הצעה אחרת? המון תודה.

מותר לקחת זה מרדים ומרגיע פעמיים עד 4 ביום במינון שמתאים לך אישית מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית