יתוש נמר אסיאתי עקיצה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/08/2013 | 07:57 | מאת: רות

אתמול נעקצתי על ידי יתוש שנראה כיתוש הנמר האסיאתי. תפסתי אותו לאחר העקיצה ויש לו רגלים עם פסים לבנים. באופן כללי הייתי ממתינה לראות אם מופיעים סימנים חשודים, אבל מכיוון שאני בהריון אני חוששת.... ניסיתי למצוא באינטרנט כיצד נראה העור לאחר העקיצה אבל אין תמונה או הסבר. מה ההמלצה במקרה זה? למי לפנות ומתי?

אם מתפתחת תגובה ממש חריפה - מיון אם יש תגובה אלרגית - מותר בהריון כדור לורסטין מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית