דימומים מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/08/2013 | 19:04 | מאת: שירי

שלום דוקטור. מזה תקופה ארוכה אני סובלת מחתכים ודימומים מפי הטבעת. נבדקתי ע"י פרוקטולוג ששלל שמדובר בפיסורה, אמר שחלק מהדימום מגיע מ"קרעים" באזור החיצוני ושנראה שיש גם מקור פנימי לדימום. הוא הפנה אותי לרופא עור ששלל פטריה ומחלות עור אחרות, גסטרו גם לא מצא הסברים (גם לאחר ביצוע קולנוסקופיה). מדובר בבעיה שנמשכת מספר שנים, טיפול במשחה מקל על הבעיה אבל לא פותר אותה, נוצר מעגל שאחרי כחודש של מריחת דרמקומבין באופן קבוע האזור מתאחה, ואז החתכים חוזרים וצצים שוב עם הדימומים כעבור מספר ימים. לאיזה מומחה אני יכולה לפנות?

נשמע כמו פיסורה נשמע שפנית לרופאים הממש נכונים הייתי מנסה פרוקטולוג אחר מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

12/08/2013 | 08:23 | מאת: שירי

מדובר בפרוקוטולוג בכיר, מנהל מחלקה באחד מבתי החולים בארץ, כך שקשה לי להאמין שהוא יטעה באבחנה פשוטה בצורה כזאת. הפרוקטולוג בעצמו הפנה אותי להתמחויות אחרות כי הוא סובר שזה לא הכיוון למרות המיקום. אין אפשרויות אחרות? מדובר בדבר דיי מטריד.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית