רשימת תרופות לשימוש ע"י רופא בטרק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 14:34 | מאת: נורה

שלום רב! אני רופאת א.א.ג. ותיקה , ומטיילת וותיקה לא פחות. אני מלווה טיולים בארץ כמגישה עזרה ראשונה. כעת אני לפני טרק בתורכיה , ומן הסתם יותר "לחוצה" כי הטיול יהיה במקום נידח, ובמידה ויהיה ארוע משמעותי - עלי להגיש עזרה ראשונה יותר נרחבת מאשר בארץ. מה לדעתך נחוץ לי כציוד הכרחי? אני בעיקר מתכוונת - אילו תרופות אני חייבת לקחת (כולל זריקות כמובן).אני מאד מודה על העזרה! נורה

ציפרודקס לופרמיד אנטיהסיטמינים ג'ל פניסטיל .... זריקות אדרנליו

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית