אירועי חום חוזרים לאחר סלמונלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 09:53 | מאת: אורלי

שלום רב בני בן 11 חודשים, לקה בסלמונלה במערכת העיכול שעברה להיות זיהום בדם. טופל ברציפין לווריד 10 ימים. לאחר סיום האנטיביוטיקה, אנחנו חווים אירועי חום חוזרים (עד 40 מעלות), של 4-5 ימים, בהפסקות של פחות משבוע. אנחנו נמצאים עכשיו באירוע החום השלישי. שאלתי היא - האם החום קשור לסלמונלה? האם התופעה הזו מוכרת? האם יש משהו שניתן לעשות? אנחנו מתוסכלים מאד מהמצב. תודה

נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית