תחושת "נימיות" בצד ימני של המוח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 07:15 | מאת: פנינה

שלום, כבר 3 ימים יש לי משהו מוזר - לפעמים מופיעה לי תחושה שעוברת רק בצד ימני של המוח - כמו סוג של נימיות או זרם נעים. מה זה יכול להיות והאם אני צריכה לפנות לבדיקה אצל נוירולוג?

קשה לדעת יכול לעבור גם תלוי האם יש גורמי סיכון קרדיווסקולרים תלוי ברקע לבחון אם זה ממשיך אולי זה ביטוי של לחץ, חוסר שינה דורש הערכה יותר כוללת אצל הרופא שלך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

07/08/2013 | 15:09 | מאת: פנינה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית