ביתי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/08/2013 | 20:44 | מאת: נוי

שלום רב מה שלומך ביתי בת חמש שנים מיום שבת היה לה חום 38 ןאחכ עלה 38.7 ירד בעזרת נורפן כמו כן התלוננה על כאבי בטן באמצע הבטן הלכתי לרופא דטען שזה וירוס ויכול להתלוות לזה שילישולים יש לציין שהיתה גם עם נזלת ושיעול יבש וקיבלה אנלציה בודיקורט לחמישה ימים הרופא גם בדק את הבטן ואמר שהיא רכה החום ירד לה אבל עדיין מתלוננת על כאבי בטן וגם לא אןכלת רגיל אןכלת בוקר וצהרים ןערב לא מוכנה בטענה שהבטן כןאבת לה יש לציין שבמשך היום הכל רגיל ולא מתלוננת יציאות תקינות ןהיא מתפקדת רגיל אןדה לתשובה למה רק בלילה היא מתלוננת אנחנו נוסעים לנופש לכמה ימים ואני פשוט רוצה דיהיה לי שם שקט תודה רבה

נראה שהרופא לא טועה להקלה על הבטן כדאי לנסות חליטות של קמומיל שוש רקיח מליסה זוטה לבנה וכיוצא בזה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית