שאלה בנושא ברזל...

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/08/2013 | 14:29 | מאת: שמחה

שלום רב... ערכתי בדיקות כלליות שיגרתיות...בדיקות הדם יצאו תקינות..אבל עקב חולשה סחרחורות עייפות קוצר נשימה ובחילות לפעמים ביקשתי בדיקת דם שכוללת מחסני ברזל...למרות שבדיקת הדם יצאה תקינה כמו HB-12.3, כמו HCT ,RBC ,WBC תקין בתוך הנורמה כולל IRON -54... אבל כן בדיקת הפריטין יצאה קטן מ 8...מה זה אומר שיש לי חוסר ברזל..האם זה דורש טיפול בכדורי ברזל אם כן מה מומלץ כי אני סובלת מהקיבה שבר בקיבה ורפולוקס ואני שותה קבוע לןסק...וגם B-12 מידי פעם כי אני לא אוכלת בדרך כלל בשר אבל אוכלת מידי פעם עוף או דגים אבל גם לא קבוע...ניראה לי שהתזונה שלי לא הכי מאוזנת אולי יש חוסרים...ויש לציין אסטמה ילדות ..ואני מרגישה הרבה פעמים נטולת אנרגיה עייפה וחלשה...מה לגבי התכשיר פלורודיקס...שזה טבעי האם הוא יעיל להעלעת פריטין ...אודה לך מאוד על תשובתך...

לטפל בברזל פלורודקס מעולה !!! מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית