בדיקת FT4

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/08/2013 | 16:54 | מאת: מני

שלום פניתי לרופא המשפחה בבקשה לבצע בדיקת TSH בעקבות נשירת שיער מוגברת מאוד ובזמן קצר מאוד אך הוא אמר לי שלא ניתן לבצע אותה בקופת החולים, אלא לבצע אותה באופן פרטי. וכמו כן הוא רשם לי הפניה פרטית לא על דף של הקופה כדי שאמסור אותה לאותו מכון שאליו אפנה. רציתי לדעת היכן מבצעים בדיקה כזאת באופן פרטי ומה העלות שלה. תודה רבה.

אין שום בעיה לבצע TSH בקופה אלא שאם יש בדיקה עדכנית במערכת ואין סיבה מיוחדת לחזור על הבידקה אז המערכת הממוחשבת חוסמת את האופציה לבצעה אותה בשנתיים מהבדיקה התקינה הקודמת כך שלא בטוח שכדאי לך לגשת לפרטי לעשות הבדיקה לגבי עלויות - אין לי מושג, לא עובד שם תתקשר למעבדה פרטית, תגיד שיש לך הפניה מרופא לבדיקה, ושאל כמה עולה מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

04/08/2013 | 18:36 | מאת: מני

האם בדיקת FT4 היא בדיקת TSH או שבכלל מדובר בבדיקה שונה? תודה רבה.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית