קושי נשימתי ושיעול

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/08/2013 | 04:42 | מאת: שירלי אסא

כבר שבועיים שאני מתקשה מאוד לנשום עמוק. בנוסף, יש לי שיעול קשה עם ליחה צהובה ומאוד סמיכה. הקושי בנשימה מתבטא בעיקר בנשימות מהירות וחוסר יכולת להשום נשימות עמוקות וגדולות ( עם נושמת עמוק ישר משתעלת ופולטת ליחה ) . זה מאוד מקשה עלי, אני לא מצליחה אפילו להתלבש בלי להכנס להתקף של קושי לנשום.... הייתי מספר פעמים אצל רופא המשפחה , הוא שלח אותי לצילום ובדיקת חימצון ולא נמצא כלום. הוא טוען שלפי הבדיקות הכל תקין.... אבל אני לא נושמת, שלא נדברת על הלילה שלשכב אני בכלל לא יכולה, מה לעשות?

נסי טיפול באינהלציות של סליין 0.9% בודיקורט 1 סיסי וונרטולין 1סיס ומובקס ( מכייחס ) 1 סיסי מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית