כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

31/07/2013 | 22:15 | מאת: חנן כהן

כבר תקופה ארוכה, כחודש, אני סובל מכאבי בטן. הכאבים התחילו לאחר ששתיתי בקבוק שלם של בירה(כחצי ליטר.) רופא המפשחה שלי הפנה אותי לאולטרא-סאונד בטן והכל היה תקין. ניסיתי להימנע מאכילת מוצרי חלב ל3 ימים והכאב לא עבר. אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם!(המלצות וכדומה)

להמשיך בירור צילום בטן ריק עמילאז אנזימי כבד צליאק בדיקות דם כלליות הליקובקטר פשוט לחור לרופא ולהמשיך בירור לכאבי בטן מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית