מתי לבצע צילום ריאות חוזר?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/07/2013 | 13:49 | מאת: מיכל

בתאריך 14.7.13 איבחנה ד"ר אירנה זימן דלקת ריאות על סמך צילום ובדיקות דם. לקחתי 300 מ"ג רוקסו + 1000 מ"ג זינט ביום, עד 24.7.13. אירנה בקשה צילום ריאות חוזר 4 שבועות לאחר גמר הטיפול, דהיינו, 21.8.13. ד"ר סיביל פילדרמן בקשה צילום ריאות חוזר 3 שבועות מגילוי המחלה, דהיינו, 4.8.13. מכיוון שיש סתירה בין הדרישות, אבקש לדעת מתי לערוך את הבדיקה, כך שתיתן תמונה אמינה לתועלת הטיפול. תודה

ואני הייתי אומר לך ב 14.8 מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית