חיסון נגד הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/07/2013 | 14:10 | מאת: אני

לד"ר ויינפס שלום רב, מה צריך לעשות כדי לקבל את החיסון נגד הרפס זוסטר? אני קראתי שיש אישור לחסן את בני 60+ נגד המחלה הנוראית הזאת ושהחיסון לא בסל. אני אשמח לשלם את העלות אבל לא מצליחה לקבל אינפורמציה.

חושב שהוא ניתן בצורה פרטית נסי/ה מזלך בפורום רפואת עור ובופורום מחלות זיהומיות מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

29/07/2013 | 01:16 | מאת: אני

בדקתי, ד"ר הפלפרין היקר שלח אותי למשרד הבריאות. ממשרד הבריאות שלחו אותי לאחות באפידמולוגיה, הטלפון לא ענה היום. זה מחלה קשה ש 50% מהמבוגרים חולים בה, זה עולה הרבה כסף לקופות חולים והסבל קשה מאד. יש תדריך חיסונים ממש חדש במשרד הבריאות: http://www.health.gov.il/PublicationsFiles/tadrich_Chisunim.pdf להגיע ל : Varicella Zoster Vaccine אינני מבינה למה הקופות לא מעדכנות בנושא חשוב זה, בלי המלצת רופא משפחה לא סביר שנתן לחסן. אני בטוחה שרבים מוכנים לשלם על החיסון !!! תודה רבה גדולה שאתה עוזר לכל כך הרבה אנשים.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית