תולעים שחורות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/07/2013 | 21:41 | מאת: דנה

שלום רב, בעלי גילה לפני כחודש מס' תולעים שחורות באסלה לאחר שהיה בשירותים. הוא פנה לרופא המשפחה שנתן לכל המשפחה טיפול ורמוקס (כדור אחד ביום ואחד נוסף לאחר 10 ימים). לאחר כחודש שוב נצפו התולעים אחרי ביקור בשירותים והרופא נתן את אותו הטיפול. ממה שראיתי וקראתי באינטרנט תולעי סיכה הן לבנות ולא שחורות, הרופא אמר לבעלי שהן כנראה נצבעו מהצואה... היום אחה"צ הלכתי לשירותים לצורך מתן פיפי בלבד. לאחר שהדחתי את המים ראיתי תולעת שחורה דקה ופחוסה. ניסיתי לחפש חומר באינטרנט וראיתי שיתכן ומדובר בתולעים מהביוב. שאלתי היא האם תולעי הסיכה אכן יכולות "להצבע" כולן? האם לדעתכם אכן מדובר בתולעי סיכה או סוג אחר של תולעת שבכלל לא נמצא בגופנו אלא מגיע ממקור אחר? האם בבדיקת צואה ניתן לגלות תולעי סיכה? אודה מאוד לתשובתכם.

הבדיקה אינה בבדיקת צואה אלא בהסכתלות הייתי פועל כמו הרופא משפחה שלכם מה שיכולים לעשות זה לפנות לפורום מחלות זיהומיות או גסטרו אולי תמצא עוד תשובה אם כן עדכנו וטיפ מהרפואה הטבעית - שמן אורגנו מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית