כאבים בלסת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/07/2013 | 11:17 | מאת: שני

שלום רב, בת 23 אובחנה אצלי חרדה והתחלתי טיפול CBT אני צריכה לעבור בדיקת קולונסקופיה מה שככל הנראה עורר את החרדה יש לי כבר שבועיים כאבים חזקים מתחת לחזה, מדי פעם גם בחזה עצמו כאב שהוא לא נקודתי.אך במספר מקומות יש גם כאב במגע כעת מספר ימים יש לי כאבים חלשים בלסת.. מעין זרמים. רופא המשפחה קושר אצלי הכל לחרדה. האם אכן אין סיבה לבירור? תודה רבה!

נשמע שאין משהו מיוחד לברר סובלים מחרדה חורקים בישנהם בלילה מה שמוביל לכאבים במפרק הלסת מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית