סטרפטוקוקוס שלא טופל שבוע ימים..

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/08/2011 | 01:15 | מאת: חן

שלום דוקטור, חבר שלי מזה שבוע יים עובר מרופא לרופא שאומר לו שהכאבי גרון, חום קבוע, צמרמורות ועוד נובעים מדלקת שקדים, היום הזמנתי רופא חירום לביתי והוא אמר כי זה סטרפטוקוקוס, מאחר ובשעה זו בתי המרקחת סגורים החל ממחר בבוקר הוא יהיה על אנטיביוטיקה. הבעיה היחידה היא שהזמנו חופשה כמה חודשים מראש ביום ראשון ואין לנו אפשרות לבטל אותה, האם יש סכנה ליסוע ככה? האם אני עלולה להידבק?תוך כמה זמן אמורה להיות הקלה במצבו? הטיסה שלנו ביום ראשון מוקדם בבוקר ככה שכל מה שאנחנו עושים חייבם להתבצע מול מוקדי חירום. אודה על תשובתך, חן.

24 שעות לאחר נטילת האנטיביוטיקה הוא כבר לא מדבק וגם ירגיש שיפור ניכר בהרגשה בהנחה שאכן יש לו סטרפ התקשרי כרגע לקופה שלך ובררי מי הבית מרקחת התורן בעירך ויכולה לקנות כבר עכשיו חופשה נעימה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית