היי שאלה בקשר לקנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/07/2013 | 23:59 | מאת: דניאל

שלום דוקטור יש לי שאלה שרציתי להיתיעץ איתך עליו אני מגיל 17 יש לי בעיות בבטן אני כל הזמן מקיא משמין ומרזה בתדירות גבואה אני לא צורך אלכהל הייתי אצל הרופא בקשר לזה פעם אחרונה בגיל 17 ומאז לא התלוננתי כי אין לי כח ללכת לרופאים נתנו לי פעם איזה כמה סוגי אנטביוטיקה אחרי גסטו סופיה וזה גם לא עזר אני גם סובל מבעיה נפשית אני לוקח זיפרקסיה 15 מלג ו חצי כדור של אולידול 0.5 השאלה שלי האם יש מצב שבהמשך ימליצו לי על קנאביס רפואי? אני שואל בגלל שאולי יכול להיות בעיה בגלל שאני לוקח כדורים פסיכיאטרים השאלה האם יש מצב כזה שימליצו על טיפול כזה? אגב היום אני בן 21 אז אני סובל מזה כבר 5 שנים בחילות קשות ולפחות בשבוע אני מקיא 5 פעמים שזה מצב טוב 5 ולפעמים יותר ואני לא חושב שיש לי בעיה של אנורקסיה כי אם אני לא אוכל יש לי תאבון ורצון לאכל ואני לא חושב על השומן או משו כזה מחכה לתשובה תודה מראש דני :)

אחת האינדיקציות למתן קנאביס היא מחלות מעי דלקתיות כך שכדי לקבל אתה צריך אבחנה כזאת מרופא גסטרו ואז לבקש הפני הלאחד הרופאים בעלי ההרשאה בעניין שיגישו המלצה בעניין בהצלחה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

12/07/2013 | 01:27 | מאת: דניאל

במידה וכן זה לא מתנגש עם הכדורים הפסכיטארים או שמורידים את הכדורים ותודה על העזרה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית