פטרייה בלשון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

05/07/2013 | 18:50 | מאת: לירון

היי, רופא (לא מטפל) שהסתכל על עניין אחר (שקדים) ציין בפני שיש לי פטרייה בלשון. (אני חשה רק כחכוח קל, אך בהחלט רואה את הלבן בחלקה האחורי). עד שאצליח להשיג תור אצל רופא המשפחה האם יש דרך לטפל בכך ללא מרשם ? הייתי בבית מרקחת נתנו לי ג'נג'יגל על אף שלא ראיתי שזה מיועד לטיפול בפטרייה. האם זה יעזור? האם לימון או מיםעםמלח או הג'נג'יגל המדובר מסוגל להעביר את הפטריה? או שזה רק טיפולי צמצום נזקים. תודה לירון

יש משחה בשם DAKTARIN ORAL GELA אפשר טינקטורה של מרווה רפואית טיון השמש שרף לבונה ציפורן מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית