הרגשת כובד ראש, קושי במיקוא ראייה וחיים בתוך בועה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/07/2013 | 20:01 | מאת: נטלי

שלום רב דר אני רוצה להסביר לך מצב מוזר שקורה לי. לפני חמש שנים התחילה אצלי הרגשה של כובד ראש קושי במיקוד ראייה והרגשה כאילו אני חייה בבועה. עשיתי בדיקות יצא b12 מתחת ל150 קיבלתי זריקות והשתפרתי. לאחרונה לפני כשנה היינו בים המלח שחינו בבריכה ובים וההרגשה הזו התחילה שוב לחזור אליי לאחר שחזרנו הביתה התחלתי להרגיש שוב קלות ראש קושי בלייצב את הראש כאילו שהראש נופל, קשה למקד את הראייה והרגשה כאילו אני חייה בבועה שוב. עשיתי בדיקות דם הכל בסדר גם הימוגלובין וגם b12. אחרי שבועיים ההרגשה חלפה לבדה. לפני חדשיים היינו בצימר ושחיתי גם אחרי יומיים ההרגשה חזרה אליי. לקחתי AGISERC כמה ימים וההרגשה חלפה אחר שבוע. שלשום היינו בבריכה שוב שחיתי ואתמול ההרגשה הופיעה שוב. שמתי לב שכל פעם שאני הולכת לבריכה זה קורה לי. נסיעה באוטו באוטובוס בכל כלי שייט לא מפריעה לי. מה להערכתך דר הסיבה לתופעה זו האם חודרים מים באוזניים שלי וזה גורם לבעיה או שזו מחלת ים או מיינר. תעזור לי בבקשה.

הייתי מקפיד על מנת תחזוקה של בי 12 הייתי לוקח גם קומפלקס בי לייצוב מערכת העצבים והייתי עושה בירור של רופא אאג בדגש כל בדיקת הלפייק שהיא בדיקה שבודקת סחרחורות ממקור אוזן ולפי הבדיקה שוקל לעשות פיזיותפרתיית שיווי משקל בהצלחה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית