רזון קיצוני

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/07/2013 | 18:26 | מאת: מיקה

בתי בת 40. מאז ומתמיד הייתה רזה מאד ולאחרונה רזתה עוד יותר.לפני כמה שנים הרופא שלח אותה לעשות בדיקות דם כלליות ולפי דבריה הבדיקות היו תקינות,והיא החליטה להסתפק בבדיקות אלה . היא מסרבת לעשות בירור מקיף יותר .היא דוקא אוכלת לא מעט אפילו דברים עתירי קלוריות. אני מאד מודאגת ממצבה. לאיזה רופא עליה לפנות ,רופא משפחה או מומחיות אחרת ואיזה בדיקות עליה לעשות. תודה על תשובתכם.

אפשר לבקש הפניה לרופא אנדוקרינולוג אבל אכן לא בטוח שיש מחלה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית