התעלפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/08/2011 | 08:19 | מאת: דניאל

שלום, אני חיילת כרגע. ביום שלישי בערב חשבתי סחרחורות וכאבי ראש שמלווים עם כאבים בחזה. לאחר כמה דקות שישבתי הקימו אותי והתעלפתי על המדרכה וחטפתי מכה חזקה בראש. כל אותו הלילה לא עשו לי כלום ולא נתנו לי כלום ולא ישנתי כי סבלתי מכאבים בחזה ובראש. ביום רביעי בבוקר קמתי חזרה ללו"ז ובסביבות 8 9 התעלפתי שוב על הריצפה. לאחר ההתעלפות הזאת אני רק מקיאה ולא משנה מה אני מכניסה לפה אפילו מים אני מקיאה את זה. יש לי עדיין דקירות וכאבי ראש, אני מסוחררת כל הזמן. והרופאים לא אמרו לי מה זה אפילו, תוכל לעזור ולייעץ לי מה זה ואיך אני מטפלת בזה כרגע?

חסר הרבה אינפורמציה כדי לענות אני גם לא מצליח להבין היית מאושפזת ? במיון ? בצבא? ביקור בקופה ? עשו בדיקות ? עליך לעבור בירור שכולל תשאול רפואי בדיקה גופנית מדדי לחץ דם חום דופק בדיקות עזר שכוללות ספירת דם תפקודי כבד אלקטרוליטים ואקג אם ההתעפלות נובעת מחולשה שעל רקע מחלת חום זמנית הוא אינו דורש המשך בירור מיוחד

28/08/2011 | 16:45 | מאת: דניאל

כאשר התעלפתי והקאתי כמו שסיפרתי הייתי בצבא, במשך הסופ"ש האחרון הייתי מאושפזת, השתחררתי כאשר אני עדיין לא מרגישה הכי טוב, הגעתי למיון בוקר למחרת בגלל שעדיין אני ממשיכה להקיא ואני עדיין עם סחרחורות. עשו לי בדיקות והם אומרים שהכל תקין ולא יודעים למה התעלפתי. נכון לעכשיו הם אמרו רק מנוחה עם הרבה שתייה מה שלא עוזר לי כי אני ממשיכה להקיא הכל. מה אני יכולה לעשות??

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית