כאבי שרירים בפ"ג ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/06/2013 | 09:13 | מאת: נטע

שלום ד"ר בחודש האחרון אני סובלת לעיתים קרובות מתופעה של כאבי שרירים חריגים אחרי פעילות גופנית, גם פעילות שאינה מאומצת יותר מהרגיל. יש לציין שזאת תופעה יחסית חדשה, למרות שאני מתאמנת כבר קרוב לשנה, זאת תופעה שלא קרתה עד לפני חודש. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקת חלבוני שרירים בעקבות תלונה זאת. אני מצרפת לכאן את תוצאות הבדיקה. האם יש בבדיקה זו משהו שמסביר את התופעה? (מכיוון שהרופא שלי לא זמין בימים אלה, שואלת כאן). Urea (B) | mg/dl | ( 17 * 33 ) 43 Creatinine (B) | mg/dl | ( 0.51 * 0.71 ) 0.95 eGFR | | לחץ לתוצאות K+ Potassium (B) | mmol/l | ( 3.5 * 4.4 ) 5.1 Na- Sodium (B) | mmol/l | ( 136 * 139 ) 146 Ca-Calcium (B) | mg/dl | ( 8.1 * 8.8 ) 10.4 ALKP-Alkaline Phosphatase | u/l | ( 30 * 49 ) 120 ALT (GPT) | U/l | ( 0 * 12 ) 31 CK | u/l | ( 0 * 99 ) 145

לא בדיקות תקינות מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית